صبح روز پنجشنبه، دوازده شهریورماه سال یکهزار و سیصد و نود چهار، کتاب فروشی آینده با همکاری مجلۀ بخارا در بیست و نهمین نشست خود، میزبانِ نگین یاوری بود ، دکتر شفیعی کدکنی و فاطمه معتمد آریا نیز از حاضرین جلسه بودند .
علی دهباشی : از خانم دکتر یاوری تشکر می کنم که دعوت کتاب فروشی آینده و مجله بخارا را پذیرفتند ، جلسه امروز ما کمی متفاوت تر با جلسات گذشته است ، ما امروز وارد حوزه تاریخ می شویم . ایشان تحصیلات دانشگاهیشان را در دانشگاه جرج تاون آغاز کردند ، در دانشگاه کلمبیا در رشته تاریخ دکتری گرفتند و کلیه مقالات و سخنرانی های ایشان حول موضوع ” تاریخ تحول اندیشه سیاسی در قرون میانه ” است در این زمینه هم دو کتاب و تعدادی مقاله نوشته اند ، رشته سخن را به دست ایشان می دهم تا قبل از اینکه وارد موضوع کتاب هایشان بشوند برایمان از قبل از ورودشان به دانشگاه کلمبیا و رشته تاریخ بگویند .
نگین یاوری ضمن تشکر از علی دهباشی ، جلسات دیدار و گفتگو و شب های بخارا را در راستای معرفی اهالی فرهنگ بسیار سودمند برشمرد و به شرح کوتاهی از محیط آکادمیکی که در آن پرورش یافته است ، پرداخت .
2 Comments
سيدمحمد سلامي پور
باتشکرازجناب دهباشی برای برگزاری این نشست ومعرفی بهتر وبیشتر خانم دکتریاوری.ازدید من تاریخ نقشه راه انتقال تجربیات گذشتگان به آیندگان است و بیانگر چگونگی تبدیل ناکامی ها به کام روایی و درسنامه ای است برای کسانی که خواهان عبرت هستند.تاریخ درهررشته وباهرعنوان نه تاکیدی است برای بازگشت ونه تتضمینی است کامل برای بهینه سازی بسترهای مرتبط با جوامع بشری بلکه گشاینده اعتباری است برای اکنون که راه بهتری را به دیگران منتقل می کند.درتاریخ تکرارخودکامگی. نادیده گرفتن حقوق انسانی. تجاوز به حریم آب وخاک کشورها تکراری است خطرناک که باید راه گریز ازآن رادرخود تاریخ جست و جو کرد.
بهرام پیشگیر
با سلام
استاد نگین یاوری یکی از موثرترین اساتیدی بود که من داشته ام در سال ۱۳۷۲ هنگامی که از دانشگاه اصفهان به تهران آمدم با استاد اشنا شدم و این یک افتخار برای اینجانب است. وی نه تنها یک استاد بلکه به عنوان یک خواهر خوب من متن های انگلیسی مربوط به مقالات بروز را برای من ترجمه کردند ، کاری که کمتر کسی به عنوان یک استاد انجام می دهد. اما این دولت اگر چه خوش درخشید ولی دولتی مستعجل بود و بعد ایشان راهی امریکا شدند انشالله هرجا که هستند موفق باشند.